تحولات منطقه

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در طول تاریخ، انتهای هر جنگی، مذاکره و پایان جنگ بوده است منتها همه بدانند که مذاکرات، صحنه کارزار سیاسی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: انتهای هر جنگی، مذاکره و پایان جنگ است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، علاءالدین بروجردی امروز(شنبه ۲ خرداد) با گرامیداشت دو وزیر خارجه شهید، اظهار کرد: ابتدا درود می‌فرستم به روان پاک دو وزیر خارجه شهیدمان، شهید امیرعبداللهیان و دکتر خرازی. مراسم خوبی نیز اخیرا در وزارت امور خارجه برگزار شد و در آن، مجموعه تلاش‌های صورت‌گرفته تشریح شد.

وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران، گفت: در دوران جنگ تحمیلی نخست، تلاش‌های دیپلماتیک با جدیت در سطح جهان ادامه داشت؛ نکته مهم این است که امروز افکار عمومی دنیا حق را به جمهوری اسلامی ایران می‌دهد که برخلاف همه مقررات بین‌المللی به ناحق مورد حمله قرار گرفت اما جانانه از خود دفاع کرده و توانست یک ابرقدرت را شکست دهد.

بروجردی با بیان اینکه دیپلماسی با جدیت ادامه خواهد یافت، افزود: پاکستان به عنوان کشور همسایه شرقی و مسلمان ما با علاقه‌مندی پا پیش گذاشته است. ما به پاکستان و عمان احترام می‌گذاریم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: در طول تاریخ، انتهای هر جنگی، مذاکره و پایان جنگ بوده است منتها همه بدانند که مذاکرات، صحنه کارزار سیاسی است و در آن‌جا دکتر قالیباف در حال جنگ است و وزیر خارجه با پشتوانه مردم و نیروهای مسلح از موضع قدرت صحبت می‌کنند و به همین دلیل مذاکرات پاکستان به نتیجه نرسید؛ مردم عزیز ما در کف خیابان و در کل کشور جانانه پای نظام ایستاده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha